Inconștiența era cât pe ce să-l coste viața. A ajuns la spital cu arsuri după ce s-a urcat pe un stâlp de electricitate pentru a face un selfie

de | 11.09.2024 17:47 | Eveniment, Național

Incident șocant în Vrancea. Un bărbat s-a electrocutat după ce s-a urcat pe un stâlp de electricitate pentru a face un selfie. Inconștiența era să-l coste viața.

Potrivit ziaruldevrancea.ro, pe 11 septembrie, în jurul orei 10:30, bărbatul de 43 de ani din Odobești s-a urcat pe un stâlp al rețelei electrice, situat pe DN 2D, în afara municipiului Focșani, și a rămas blocat.

Autoritățile au fost alertate prin apel la 112, iar la fața locului s-au deplasat oamenii legii și un echipaj de ambulanță.

Ajunși la locul solicitării, oamenii legii au constat că cele sesizate se confirma, iar bărbatul reușise să coboare singur înainte de sosirea echipajelor de urgență.

Bărbatul le-a spus oamenilor legii că s-a urcat pe stâlp pentru a-și face un selfie.

La data de 11 septembrie a.c., ora 10.26,  Dispeceratul IPJ Vrancea a fost sesizat prin apel 112, despre faptul că un bărbat, de 43 de ani, din orașul Odobești, s-ar fi urcat pe un stâlp al rețelei electrice, situat pe DN 2D, la km 3, în afara municipiului Focșani și ar fi rămas blocat. Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, persoana reușind să coboare singură până la sosirea acestora. Bărbatul a declarat polițiștilor că a urcat pe stâlp să facă un selfie, acesta fiind preluat de ambulanță și transportat la o unitate medicală de specialitate.”, a transmis IPJ Vrancea

În urma incidentului, bărbatul a suferit arsuri de gradul I. El a primit îngrijiri medicale la fața locului, iar apoi a fost transportat la spital.

Astăzi la ora 10:30 Dispeceratul SAJ a primit o solicitare pentru un pacient urcat pe un transformator în orașul Odobești. La locul solicitării a fost direcționată o ambulanță SAJ tip B1 care a indentificat un pacient de sex masculin, în vârstă de 43 ani, conștient ce prezenta arsura gradul l hemitorace stâng. După ce i-au fost acordate îngrijiri medicale la locul solicitării, pacientul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe Focșani.”, au transmis reprezentanții SAJ Vranceae

Acest incident neobișnuit subliniază pericolele grave la care oamenii se expun pentru a face poze în locuri periculoase, autoritățile recomandând prudență și evitarea unor astfel de gesturi riscante.

Foto: antena3.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Inconștiență la volan! Gonea prin Mihăești cu 168 de km/h

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Focșani | Vrancea

Ultimele articole