La Mioveni. A sosit primul autobuz electric pentru transportul public din localitate

de | 13.09.2024 16:31 | Mioveni, Administrație

Viceprimarul orașului Mioveni, Ciprian Țurlea, anunță cetățenii că a sosit primul autobuz electric pentru transportul public din localitate. Viceprimarul a publicat alături de mesaj și un filmuleț cu autobuzul. Comentariile au început să apară, cetățenii fiind curioși să știe traseul pe care autobuzul va circula.

Vă reamintim că, în luna martie a acestui an cei de la SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni, prin Serviciul de Iluminat Public, desfășurau o amplă lucrare în vederea alimentării cu energie electrică a șase stații de încărcare a autobuzelor electrice. Lucrarea asigură infrastructura necesară implementării proiectului de transport public local cu mijloace ecologice în Mioveni și comuna Davidești.

Astăzi, viceprimarul Ciprian Țurlea a anunțat: ”Vesti bune! A sosit primul autobuz electric pentru transportul public din localitate!”.

Sursă foto: screenshot FB Ciprian Turlea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonbnline.ro:

”Sărbătoarea Recoltei pe Valea Argeșelului”. Producătorii agricoli și meșteșugarii sunt așteptați la Mioveni!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ciprian Țurlea | Davidești | Mioveni | Servicii Edilitare Pentru Comunitate Mioveni