Van of the Year 2025. Renault Master își revendică locul în topul autoutilitarelor

de | 17.09.2024 10:37 | Național, Lifestyle

Noul Renault Master a fost distins cu titlul de „Van of the Year 2025” de către juriul „International Van Of The Year” (IVOTY), stabilind astfel noi standarde în industria autoutilitarelor. Astfel, această recunoaștere subliniază inovațiile remarcabile aduse de designul Aerovan și platforma multi-energie. Acesta este cel de-al cincilea titlu obținut de autoutilitarele Renault, evidențiind tradiția de excelență a mărcii în domeniu, potrivit comunicatului primit.

Noul Renault Master câștigă titlul de Van of the Year 2025, acordat de juriul „International Van Of The Year” (IVOTY), premiul acordat în cadrul ceremoniei care a avut loc la IAA Transportation din Hanovra, pe 16 septembrie. Designul Aerovan și noua platformă multi-energie fac ca Renault Master să seteze un nou standard pe piață și să fie cel mai eficient vehicul din clasa sa în versiune termică, electrică sau cu hidrogen. Master este cea de-a cincea autoutilitară Renault care câștigă acest titlu, ce vine ca o completare a premiului „Mașina anului” câștigat de Scenic E-Tech electric în februarie. Acesta a fost ales în unanimitate de către un grup de experți din 25 de țări europene.

Potrivit sursei citate, juriul IVOTY a fost impresionat de designul complet nou și de nivelul ridicat de inovație și tehnologie dezvoltat pentru noua gamă Master, care vine cu o aerodinamică avansată, grad de utilizare crescut, dar și eficiență, spațiu, siguranță și confort sporite. ”Plus faptul că noua sa platformă modulară poate să primească sisteme de propulsie diesel, electrice și cu hidrogen. Toate atributele au bifat criteriile din programul de premiere. Pregătit pentru viitor. Felicitări diviziei Renault de Vehicule Comerciale Ușoare pentru acest succes binemeritat

Noul Renault Master este al cincilea dintre autoutilitarele mărcii care câștigă acest titlu important, după Renault Master II (IVOTY 1998), Renault Trafic II (IVOTY 2002), Kangoo Z.E (IVOTY 2012) și Kangoo Van III (IVOTY 2022)”, se mai arate în comunicatul citat. După ce Renault Scenic E-Tech electric a fost votată Mașina anului în februarie, Renault obține acum o dublă, prin titlurile „Mașina anului” și „Autoutilitara anului”. Potrivit sursei citate, ultima dată când marca a câștigat premii în același an la ambele categorii a fost în urmă cu 27 de ani cu… Renault Scenic I și Master II. 

Sursă foto: Biroul de Comunicare Renault.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

52 de salvatori argeșeni, trimiși în sprijinul populației din Galați afectată de inundații

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Renault

Ultimele articole