Valah Construct va executa 8,3 km canalizare la Stâlpeni

de | 21.09.2024 10:45 | Din ediția tipărită, Economic, Rural

Asocierea formată din firmele Valah Construct Grup (lider) şi Sega Proiect 2008 SRL, având ca subcontractant firma Development Future Solution SRL, a semnat săptămâna trecută un contract în valoare de peste 2 milioane de euro cu administraţia locală din Stâlpeni.

Firma controlată de omul de afaceri Cătălin Nicolau, care anul trecut a marcat cea mai mare cifră de afaceri din istoria companiei, de peste 90 milioane lei, se va ocupa, împreună cu partenerii din acest proiect, de proiectarea şi execuţia lucrărilor pentru investiția „Prima înființare rețea de canalizare și stație de epurare în satele Livezeni și Dealu Frumos, comuna Stâlpeni, județul Argeș”, valoarea contractului fiind de 10.738.274 lei (fără TVA). În cadrul acestul proiect, se va realiza reţea de canalizare pe o lungime de aproape 8,4 km, se va construi o staţie de epurare şi vor fi racordate la reţea 390 de locuinţe.

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Kärcher trece de pragul de 1 miliard de lei cifră de afaceri

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cătălin Nicolau | Stâlpeni | Valah Construct

Ultimele articole