Cântăreața Lidia Buble amendată și lăsată fără permis de conducere

de | 21.09.2024 11:37 | Național, Eveniment, Importante

Vineri, 20 septembrie în jurul orei 18:50, polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe raza sectorul 1, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autovehicul la volanul căruia se afla o femeie.

Deoarece în intersecția în care circula aceasta a efectuat virajul la stânga și nu a respectat obligația de a acorda prioritate de trecere vehiculelor care circulau din partea dreaptă, femeia a fost sancționată.

Oamenii legii au aplicat o sancțiune contravențională în valoare de 990 de lei, iar ca măsură complementară au dispus suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 60 de zile.

Lidia Buble masina

Foto: kissfm.ro

Femeia în cauză este nimeni alta decât artista Lidia Buble.

Acesta nu este la primul incident în trafic al cântăreței. Amintim faptul că anul trecut a fost condamnată definitiv la un an închisoare cu suspendare  pentru că a mituit doi poliţişti de la Rutieră pentru a nu fi testată cu aparatul etilotest. Totodată a fost pusă să facă muncă în folosul comunității timp de 90 de zile.

Lidia Buble

Foto: G4Media.ro

 

Foto colaj

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Poliţist de la Permise Argeș – condamnat definitiv după ce a luat mită şi a făcut sex cu o viitoare şoferiţă

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole