Un nou curs gratuit la Centrul Cultural Mioveni

de | 22.09.2024 09:50 | Lifestyle, Din ediția tipărită, Mioveni

Centrul Cultural Mioveni oferă o serie de cursuri gratuite, unde cei mici pot participa pentru a-și dezvolta abilitățile, conform vârstei și preferințelor.

Înscrierile au debutat la începutul lunii și se vor finaliza pe 27 septembrie. Instituția oferă începând din această lună un nou curs, de dezvoltare personală. Acesta este dedicat copiilor care au împlinit vârsta de 6 ani.

La Centrul Cultural Mioveni copiii mai pot urma abilități practice – de la 6 ani, balet – de la 4 ani, canto muzică ușoară – de la 6 ani, canto muzică populară – de la 6 ani, chitară – de la 10 ani, dans modern/sportiv – de la 6 ani, dans popular – de la 8 ani, mandolină – de la 7 ani, pian – de la 8 ani, vioară – de la 8 ani.

Actele necesare înscrierii sunt copie certificat naștere copil, copie act de identitate al unuia dintre părinți, adeverință medicală care să ateste starea de sănătate a copilului; fișă de înscriere, care se completează în momentul înscrierii. Fiecare copil poate urma maximum două cursuri, iar înscrierile se fac în limita locurilor disponibile. Cei interesați pot solicita informații și la numărul de telefon 0348.445.856.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(Video) Festival de științe în Argeș

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/berta-dima/" target="_self">Berta Dima</a>

Articol scris de Berta Dima

Absolventă a programului de master Jurnalism Tematic, Universitatea București, experiență în presă din anul 2020, pasionată de domeniul social.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Centrul Cultural Mioveni | Mioveni