Solidaritate pentru Galați. Acțiune de sprijin a comunităților afectate de inundații

de | 22.09.2024 13:28 | Național, Eveniment

Într-un act de solidaritate și omenie angajații mai multor instituții din subordinea Ministerului Muncii și Solidarității Sociale în frunte cu ministrul Simona Bucura-Oprescu au fost alături de oamenii greu încercați din Galați. Au scos nămol din case, au muncit cot la cot cu localnicii să facă curățenie în gospodării și le-au dus produse alimentare, articole de curățenie, medicamente și alte astfel de articole atât de necesare.

 Ministrul Simona Bucura-Oprescu a fost ieri în județul Galați, la Costache Negri, împreună cu peste 200 de colegi din Ministerul Muncii și Solidarității Sociale, dar și de la Agenția Națională pentru Plăți și Inspecție Socială, Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, Autoritatea Națională pentru Protecția Drepturilor Persoanelor cu Dizabilități, Casa Națională de Pensii Publice și Inspecția Muncii.

Sursă foto: FB MMSS. Sursă foto: FB MMSS. Sursă foto: FB MMSS. Sursă foto: FB MMSS.

”Este modul nostru, al echipei MMSS, de a ne arăta unitatea, solidaritatea, umanitatea, de a le arăta celor afectați de inundații că nu sunt singuri!

Colegii noștri au scos nămol din gospodării, colegele noastre au ajutat la curățenie în zeci de case, alți colegi au gestionat și distribuit mii de produse alimentare, mii de articole de curățenie pentru gospodării, medicamente, apă, unelte, var și alte resurse care ne-au fost solicitate.

Tot ceea ce am dus la Costache Negri s-a strâns prin donațiile colegilor din toată țara, om cu om, leu cu leu.

Ni s-a spus că este pentru prima dată când funcționarii publici dintr-un minister sunt implicați într-o acțiune de asemenea amploare.

Este firesc să fie așa!

Fiindcă da, noi suntem Ministerul Muncii, și voluntar am muncit și noi sâmbăta asta la Galați!

Și da, noi suntem și Ministerul Solidarității Sociale, iar prin donația fiecăruia dintre noi solidaritatea există!

Realitatea de la Galați ne arată că este mare nevoie de solidaritatea și implicarea fiecăruia dintre noi în continuare!

Vă mulțumim pentru Galați!

Le-am arătat că nu sunt singuri!”, a fost mesajul transmis de reprezentanții MMSS pre pagina de Facebook.

Sursă foto: FB MMSS.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Sâmbătă, 28 septembrie: ”Promenada Inimilor 2024”, în Lunca Argeșului!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare: