(Video) O nouă misiune pentru pompierii argeșeni în județul Galați

de | 22.09.2024 15:29 | Județean, Eveniment, Importante

Oamenii din județul Galați au în continuare nevoie de ajutor.

Amintim faptul că săptămâna trecută ciclonul Boris a lăsat în urma lui dezastru în special în județele Galați și Vaslui. Șapte persoane și-au pierdut viața din cauza inundațiilor iar mulți locuitori din zonă au rămas doar cu hainele de pe ei.

inundații

Într-un act de solidaritate și omenie au fost organizate campanii de donații iar angajații mai multor instituții din țară au fost alături și i-au ajutat pe oamenii din zonele afectate.

Așa se face că astăzi, în jurul prânzului, un nou contingent format din 52 de pompieri argeșeni, a pornit spre Galați, pentru a sprijini mobilizarea și efortul comun al structurilor de intervenție din toată țara, care acționează coordonat pentru salvarea vieții oamenilor, pentru minimalizarea pagubelor și pentru asigurarea sprijinului necesar comunităților afectate de inundații, potrivit ISU Argeș.

pompieri misiune Galati

De precizat că săptămâna trecută, alți 52 de salvatori au acționat pentru evacuarea bunurilor și a nămolului din gospodăriile afectate.

pompieri la Galați

Foto: ISU Argeș

Misiuni în siguranță, dragi colegi!”, transmite Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș.

 

Foto: ISU Argeș

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Intervenție Salvamont Argeș în Munții Făgăraș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Galați | Salvamont | Vaslui