Regele Dan Stănescu de la Costești vrea despăgubiri de 2.000.000 de euro de la Antena 3

de | 22.09.2024 20:00 | Din ediția tipărită, Județean, Lifestyle

Dan Stănescu, regele romilor de la Costești, este o figură emblematică pentru majoritatea cetățenilor de etnie romă din Argeș, chiar dacă de unii este recunoscut, iar alții nu țin cont de autoritatea sa. Deși numele său a fost legat de scandaluri controversate, cel puțin până în prezent, regele de la Costești a reușit să apere reputația proprie și a familiei sale.

Recent, într-o emisiune de renume a televiziunii Antena 3, numele său a fost legat direct de un grup infracțional organizat care face trafic de migranți. De asemenea, televiziunea cu pricina a difuzat clipuri cu casa regelui de la Costești precum și imagini cu familia sa. Profund mâhnit, Dan Stănescu susține că nu a avut și nu are nimic de-a face cu genul acesta de afaceri dubioase, motiv pentru care a și făcut demersuri, adresându-se atât Antenei 3, cât și CNA-ului. Regele este decis să dea în judecată Antena 3 și să ceară despăgubiri de 2.000.000 de euro.

M-am săturat ca eu și familia mea să fim băgați în tot felul de jocuri murdare. Ar trebui să se documenteze mai bine, pentru că nu tot ce se cheamă Dan Stănescu sau oricare Stănescu sunt membri ai familiei mele. Cel puțin în Costești sunt zeci de Dan Stănescu, iar numele acesta îl au foarte multe persoane. De fiecare dată când este vorba despre ceva rău există un singur vinovat: eu. Tocmai de aceea am făcut  demersuri direct către Antena 3 și către CNA, pentru a demonstra că mi s-a pătat reputația fără o susținere reală și legală. Mai mult decât atât, după ce voi primi răspunsul de la CNA, îmi voi chema avocații și voi cere despăgubiri de 2 milioane de euro, pentru prejudiciul cauzat mie și familiei mele. Ulterior poate voi face și o conferință de presă. O să vedem.”, ne-a declarat regele de la Costești, mai decis ca niciodată să își apere prestanța și numele lăsat moștenire de către nu mai puțin celebrul său tată. 

Material realizat de Celestina Dobricescu.

Sursa foto: Ediția tipărită

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

FC Argeș are un nou antrenor după despărțirea de Nicolae Dică

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole