Piteștenii, aproape de oamenii greu încercați din Galați. Concert sold-out cu Irina Baianț, la Filarmonica Pitești

de | 23.09.2024 13:22 | Pitești, Lifestyle

Soprana Irina Baianț revine joi, 26 septembrie, la Filarmonica Pitești, într-un concert vocal-simfonic extraordinar susținut alături de orchestra simfonică a instituției condusă, la pupitrul dirijoral, de Andrei Tudor.  Concertul se va desfășura la Centrul Multifuncțional, de la ora 19.00, cu casa închisă. Spectatorii pot face donații și din banii strânși vor fi cumpărate produse pentru persoanele afectate de inundațiile din Galați. De asemenea, pot fi donate, la sediul Filarmonicii, alimente neperisabile.

În program: A. Tudor – „A Tempo”, „September story” și „Vals”, F. Trindade – „Cancao do mar”, L. Dalla – „Caruso”, C. Chaplin – „This is my song”, L. Fabian – Je t’aime, S. Lama – „Je suis malade”, I. Cristinoiu – „Iartă”, A. Vilmany – „De-ar fi să vii”, V Cosma – „Le Bal des casses pieds”, N. Rota – „Parla piu piano” și P. di Capri – „Champagne”. ”Declarat, în 1999, cel mai tânăr concurent la secţiunea creaţie a Festivalului de la Mamaia, Andrei Tudor a desluşit tainele compoziţiei încă din liceu colaborând, ca pianist, în diverse formule. Compozitor, aranjor, orchestrator, are în palmares numeroase trofee şi premii la festivalurile de gen. A compus şlagăre ale muzicii pop româneşti interpretate de Monica Anghel, Marcel Pavel, Nico, Luminiţa Anghel, Mihail Trăistariu, Dragoş Chircu, Vlad Miriţă ş.a.

Irina Baianț interpretează mai multe genuri muzicale: pop-opera, musical, operetă, operă, bucurându-se de succes atât în țară, cât și peste hotare. A interpretat rolul principal în „Fantoma de la operă” și „My Fair Lady”, spectacole puse în scenă la Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian” din București. Artist versatil, cu un vast repertoriu liric, soprana Irina Baianț a concertat cu orchestrele din Hamburg, Marsilia, Seul. De asemenea, a fost invitată de marea soprană Mariana Nicolescu în numeroase proiecte”, transmit reprezentanții Filarmonicii din Pitești în copmunicatul remis.

Sursă foto: Filarmonica Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Primele cinci microbuze electrice școlare vor ajunge în localitățile și școlile din Argeș

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București | Filarmonica Pitești | Galați | Mamaia | Marcel Pavel | Pitești