Sute de voluntari s-au implicat în acțiunea de ecologizare organizată de Ziua de Curățenie Națională 2024 la Pitești

de | 23.09.2024 16:33 | Lifestyle, Pitești

Sâmbătă, 21 septembrie, Piteștiul a fost gazda unei importante acțiuni de voluntariat, parte a proiectului „Ziua de Curățenie Națională 2024”. Coordonată de Asociația Studențească Ingmed, acțiunea de ecologizare a beneficiat de sprijinul municipalității piteștene, potrivit informării publicate de administrația locală.

Primăria Municipiului Pitești împreună cu Salubritate 2000 S.A., Salpitflor Green S.A. și Poliția Locală Pitești, au fost parteneri activi în această acțiune. ”Inițiativa a reunit sute de voluntari care s-au mobilizat la primele ore ale dimineții pentru a ecologiza diverse zone ale orașului, contribuind activ la un mediu mai curat. Implicarea comunității este esențială pentru reușita acestor proiecte. Felicitări tuturor participanților! Tu când ai făcut ultima dată ceva pentru natură? Let’s Do It, together! Let’s Do It, Romania!”, arată administrația locală în informarea publicată.

Sursă foto: FB Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

“Micul aventurier din Santa Cruz”, o încântare pentru ”cel mai dur public”!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Ultimele articole