PNL Argeș a strâns peste 25.000 de semnături pentru susținerea candidaților la alegerile viitoare

de | 24.09.2024 09:52 | Județean, Politic

Liberalii argeșeni anunță că în doar câteva zile de la declanșarea campaniei de strângere de semnături pentru alegerile care urmează, 25.000 de argeșeni au semnat pentru candidații PNL Argeș pentru Senat și Camera Deputaților. În egală măsură, argeșenii și-au arătat susținerea și pentru candidatura lui Nicolae Ciucă la prezidențiale.

Este o dovadă clară a încrederii pe care argeșenii o au în candidații filialei noastre la alegerile care urmează, în proiectele și valorile liberale pe care le promovăm.

De asemenea, argeșenii și-au arătat susținerea în număr mare și pentru candidatul PNL la Președinția României, Nicolae Ciucă, voluntarii noștri reușind să strângă cât timp au fost pe teren alte 25.000 de semnături.

”Mulțumim tuturor celor care și-au arătat sprijinul și au contribuit activ la acest demers.

În perioada următoare, vom continua campania de strângere de semnături. Rămânem dedicați obiectivului nostru de a construi o lume mai bună, mai echitabilă pentru toți argeșenii, pentru toți cetățenii României.

Împreună reușim să aducem Argeșul la nivelul de dezvoltare mult dorit! PNL este partidul mereu atent la vocea comunității, permanent conectat la problemele oamenilor, decis să identifice și să implementeze soluțiile optime care vor aduce prosperitate în viața de zi cu zi”, au transmis liberalii argeșeni în comunicatul remis presei.

Foto descriptiv. Sursă foto: PNL Arges

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Dănuț Bica: „7,56 miliarde lei merg către dezvoltarea locală!”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Camera Deputaților

Ultimele articole