APIA îi cheamă urgent pe fermieri să semneze cererile de plată până la 30 septembrie

de | 25.09.2024 08:15 | Din ediția tipărită, Național, Rural

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) a anunțat că fermierii care au depus cererile de plată aferente Campaniei 2024 trebuie să le semneze până la 30 septembrie 2024. Excepție fac fermierii care au depus cererile fizic în perioada legală și cei care au utilizat semnătura electronică.

COMUNICATUL INTEGRAL AL APIA – AICI!

Cererile, alături de angajamentele și declarațiile necesare trebuie semnate la Centrele APIA județene sau locale. De asemenea, declarația privind completarea și asumarea cererii de plată, transmisă online, trebuie semnată până la termenul menționat. APIA subliniază că fermierii trebuie să verifice cu atenție documentația și informațiile înainte de a semna cererea, pentru a evita eventuale erori.

De asemenea, tot până la data de 30 septembrie, fermierii care au solicitat Sprijinul Complementar pentru Venit pentru Tinerii Fermieri CIS-YF (Intervenţia PD-03) trebuie să depună documentele care fac dovada formării sau a deținerii competențelor adecvate în domeniul agricol sau agronomic.

(Foto descriptiv. Sursa foto: agrointel.ro)

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Mai puțin de 20% din locuințele argeșenilor sunt asigurate împotriva dezastrelor naturale

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Agenția de Plăți și Intervenție în Agricultură