Deschiderea anului universitar 2024 – 2025: O dublă sărbătoare la POLITEHNICA București

de | 25.09.2024 08:39 | Pitești, Lifestyle

Universitatea Națională de Știință și Tehnologie (UNST) POLITEHNICA București anunță că deschiderea oficială a noului an universitar 2024 – 2025 a fost programată pe 30 septembrie. În cadrul acestui eveniment special, veți avea ocazia să participați la două ceremonii distincte, una la București și alta la Centrul Universitar Pitești.

”Dragi studenți, părinți și profesori, vă invităm să participați la festivitatea de deschidere a noului an universitar 2024 – 2025. Ne bucurăm să marcăm începutul acestei noi etape cu două evenimente speciale.

Prima ceremonie va avea loc la București, pe 30 septembrie, începând cu ora 10:00, în Aula Magna Politehnica București. Începând cu ora 14:00, ne întâlnim la Casa de Cultură a Sindicatelor din Pitești pentru festivitatea de deschidere organizată în Centrul Universitar Pitești.

Cu o tradiție de peste 200 de ani și o comunitate formată din peste 40.000 de studenți și 2.000 de cadre didactice, Universitatea Națională de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București continuă să formeze generațiile viitoare de specialiști. Vă așteptăm cu entuziasm să ne fiți alături la aceste momente deosebite și să ne bucurăm împreună de începutul unui nou an plin de provocări și realizări”, transmit cei de la UNST POLITEHNICA București, în informarea publicată pe pagina de Facebook .

Sursă foto: FB Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

AZI. Curent oprit în unele zone din Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București | Pitești