”Tinerii și stilul de viață sănătos” – seminar despre alimentația corectă

de | 25.09.2024 13:22 | Mioveni, Administrație

Primăria orașului Mioveni se alătură inițiativei europene România BeActive, organizând în perioada 23-30 septembrie 2024 o serie de activități menite să încurajeze un stil de viață activ și sănătos în rândul cetățenilor. Unul dintre evenimentele centrale este seminarul „Tinerii și stilul de viață sănătos”, ce va avea loc joi, 26 septembrie, la ora 14:00, la Centrul Cultural Mioveni.

Astfel, potrivit informării publicate de administrația locală din Mioveni, seminarul este dedicat tinerilor și va aduce în discuție teme esențiale legate de sănătate și sport. Participanții vor primi sfaturi valoroase de la un nutriționist , care va discuta despre alimentația corectă pentru un stil de viață activ.

Săptămâna Europeană a Sportului este o inițiativă a Uniunii Europene, care promovează mișcarea și sportul pentru toți, indiferent de vârstă sau nivel de pregătire fizică.

Foto descriptiv. Sursă foto: FB Primăria Orașului Mioveni.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat: ”Prelungim plafonarea prețurilor la polițele RCA pentru încă 3 luni”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Centrul Cultural Mioveni | Mioveni | Primăria Orașului Mioveni

Ultimele articole