Lucrări de asfaltare pe strada Negru Vodă, din Pitești

de | 25.09.2024 15:42 | Pitești, Administrație

Administrația locală din Pitești anunță lucrări de frezare și asfaltare (parțială) pe strada Negru Vodă. Mâine dimineață se va asfalta porțiunea frezată.

Astăzi, 25 septembrie, de la ora 22:00, se vor executa lucrări (parțiale) de frezare a carosabilului deteriorat pe strada Negru Vodă, tronson cuprins între intersecția cu strada Căpitan Ion Cuțui și zona blocului C2, pe prima bandă pe sensul de mers din centru spre Bascov. Mâine dimineață se va asfalta porțiunea frezată. Mâine, 26 septembrie, de la ora 22:00, se vor executa lucrări de frezare parțială a carosabilului deteriorat pe strada Negru Vodă, pe a doua bandă de circulație, pe sensul de mers din centru spre Bascov. În dimineața zilei de vineri se va realiza asfaltarea tronsonului frezat.

Participanții la trafic sunt rugați să circule cu atenție sporită în zonă, până la finalizarea lucrărilor, pentru a evita orice incident.

Foto descriptiv. Sursă foto: FB Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asermenea, pe anchetaonline.ro:

AJOFM Argeș anunță: Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți va avea loc pe 11 otcombrie

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bascov | Pitești | Primăria Municipiului Pitești | Uiasca | Valea Ursului