Percheziții în Capitală! Fura oglinzile retrovizoare de la mașinile de lux

de | 25.09.2024 17:48 | Național, Eveniment

Astăzi, 25 septembrie 2024, polițiștii de la Secția 13 Poliție din București au efectuat o percheziție domiciliară  într-un dosar de furt calificat, după ce mai multe persoane au reclamat faptul că le-au fost sustrase oglinzile retrovizoare de la cinci autoturisme de lux, parcate la adrese diferite din Sectorul 3.

Faptele au avut loc la sfârșitul lunii august, iar investigațiile au dus la identificarea unui bărbat de 36 de ani ca principal suspect.

În fapt, la data de 31 august 2024, la nivelul Secției 13 Poliție au fost înregistrate plângerile mai multor persoane, cu privire la faptul că ar fi fost sustrase oglinzile retrovizoare de la cinci autoturisme de lux, parcate la adrese diferite din Sectorul 3.

Din cercetările și investigațiile efectuate, s-a stabilit că fapta ar fi fost săvârșită de către un bărbat, în vârstă de 36 de ani.”, transmite Poliția Capitalei

În vederea administrării materialului probator, astăzi, oamenii legii au efectuat o percheziţie domiciliară la adresa tânărului de 36 de ani, de unde au ridicat mai multe bunuri de interes în cauză.

În urma percheziției, bărbatul a fost la audieri, față de acesta urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Secţiei 13 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat (cinci acte materiale)

Foto: captură video

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Au început înscrierile la școala de pompieri! 300 de locuri disponibile

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București