Șoferi inconștienți! Au traversat calea ferată deși bariera era coborâtă

de | 25.09.2024 21:39 | Național, Eveniment

Din păcate, tot mai mulți şoferi inconştienţi ignoră semnalizarea de la trecerile la nivel cu calea ferată şi forţează traversarea printre barierele aflate în poziţia orizontală, considerând că astfel fentează trenul și economisesc timp.

Un astfel de caz a fost surprins recent în localitatea Mircești din județul Iași. Imaginile au fost surprinse de un șofer care aștepta la coadă și postate pe rețelele de socializare.

Rând pe rând, cinci șoferi pătrund cu autoturismele printre barierele coborâte și trec peste șinele de cale ferată fără să se gândească la faptul că gestul lor ar putea fi unul fatal.

În video se observă cum unii dintre ei coboară din mașină, se uită în jur, apoi urcă la volan și traversează calea ferată.

Vezi VIDEO AICI.

Din păcate, o astfel de inconştienţă pune în pericol nu doar vieţile conducătorilor auto, ci şi pe ale celor care călătoresc cu trenul. De asemenea, astfel de „manevre” pot pune în pericol şi vieţile celorlalţi participanţi la traficul rutier sau ale pietonilor.

Potrivit observatornews.ro, imaginile au ajuns și în atenția poliției, care a deschis o ancheta pentru identificarea conducătorilor auto, care au comis abaterile, în vederea sancționării acestora.

Foto: observatornews.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Tentativă de fraudă în numele Directoratului Naţional de Securitate Cibernetică

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Iași | Universitatea “Alexandru Ioan Cuza”

Ultimele articole