(Video) Argeș – Accident cu BMW-ul poliției! Trei persoane au ajuns la spital!

de | 26.09.2024 07:35 | Județean, Eveniment, Importante

Trei oameni, între care doi polițiști, au ajuns la spital după ce un șofer vitezoman, care abia își luase permisul de un an de zile, a intrat în plin într-o mașină de poliție, pe contrasens.
Începătorul avea viteză și, deși are permis de scurt timp, acesta i-a fost reținut de câteva ori tot pentru viteză, ceea ce nu i-a fost învățătură de minte.
accident masina politie Argeș
Accidentul a avut loc noaptea trecută la ieșirea din Pitești către Râmnicu Vâlcea.
Șoferul de 19 ani a pătruns pe contrasens și a lovit frontal BMW-ul poliției, apoi ambele mașini s-au oprit într-o stație de autobuz.
arges accident masina politie
Zgomotul impactul a fost atât de puternic încât mai mulți tineri care se aflau într-un local din apropiere au ieșit imediat să vadă ce s-a întâmplat.
Ambii polițiști care se aflau în echipaj cât și o fată care era în mașina șoferului de 19 ani au fost răniți și transportați la spital cu multiple răni și traumatisme. Tânărul sofer începător nu are nicio explicație pentru gestul lui.

Un martor al accidentului a spus că a văzut un polițist rănit la cap care avea uniforma plină de sânge.

Video AICI

 

martor accident masina politie Argeș
Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
Mașinile au fost distruse, la fel și stația de autobuz în care ambele au intrat.
Imagini din momentul tractării puteți viziona AICI. 

 

accident masina politie Argeș

La primele verificări polițiștii care anchetează acest caz au rămas uimiți că, până acum, tânărul are un istoric bogat în interacțiuni cu poliția având și permisul suspendat de câteva ori tot pentru viteză, fapt însă care nu l-a oprit să meargă foarte repede noaptea trecută.

 

„În noaptea de 25 spre 26 septembrie a.c., o autospecială din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, cu doi polițiști din cadrul Serviciului Rutier , a fost implicată într-un eveniment rutier la limita dintre municipiul Pitești și comuna Bascov.

Din verificările preliminare s-a stabilit că, un alt autoturism, condus de un tânăr de 19 ani, care circula pe bulevardul Nicolae Bălcescu, din direcția Pitești către Bascov, ar fi pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu autospeciala de poliție, care se afla în deplasare.

 

 

Cei doi polițiști care se aflau în autospecială, precum și o pasageră din autoturismul implicat, au suferit leziuni, fiind transportați la spital pentru îngrijiri.

Atât conducătorul autoturismului, cât și polițistul care conducea autospeciala au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool.

În cauză urmează să fie întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în care cercetările sunt continuate, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc”, a transmis IPJ Argeș.

 

 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Șoferi inconștienți! Au traversat calea ferată deși bariera era coborâtă

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bascov | Nicolae Bălcescu | Pitești | Râmnicu Vâlcea | Uiasca | Vâlcea | Valea Ursului

Ultimele articole