Întâlnire de lucru la Consiliul Județean Argeș: Viitorul zonei montane, pe masa autorităților

de | 27.09.2024 13:26 | Județean, Lifestyle

Astăzi, 27 septembrie, la sediul Consiliului Județean Argeș a avut loc o întâlnire de lucru pe tema “Zona Montană. Prezent și viitor”, la care au participat membri ai Comitetului de Masiv al Grupei de Munți Făgăraș, reprezentanți ai Agenției Naționale a Zonei Montane, reprezentanți ai instituțiilor publice din Argeș și din județele care fac parte din comitet, primari și reprezentanți ai asociațiilor și ong-urilor de profil.

Întâlnirea a fost prezidată de vicepreședintele Consiliului Județean Argeș, Adrian Dumitru Bughiu, în calitate de președinte al Comitetului de Masiv al Grupei de Munți Făgăraș, și de directorul general adjunct al Agenției Naționale a Zonei Montane, Gheorghe Hîrlav. Potrivit informării publicate de reprezentanții CJ Argeș, în cadrul întâlnirii au fost dezbătute noutățile legislative în domeniu, au fost comunicate informări și lansate propuneri privind viitoarele programe de investiții care se vor derula pe zona montană. De asemenea, au fost puse în discuție dificultățile cu care se confruntă zonele montane, fiind identificate posibile soluții pentru rezolvarea acestora.

Ședința de lucru a fost organizată în deschiderea celei de-a III-a ediții a Târgului de meșteșuguri și produse tradiționale în Argeș ROD CU SPOR, ce se desfășoară în perioada 27 – 29 septembrie 2024, la Muzeul Golești. Evenimentul are drept scop promovarea turismului, a meșteșugurilor tradiționale și a producătorilor locali. Dezvoltarea și promovarea turismului reprezintă o prioritate pentru conducerea Consiliului Județean Argeș, iar activitatea desfășurată în ultimii ani în acest domeniu a fost apreciată de Comitetul de Masiv pentru Grupa de Munți Făgăraș, care a decis ca Argeșul să dețină președinția acestui for pentru două mandate consecutive. Ne onorează acest lucru și avem responsabilitatea de a duce în continuare în echipă aceeași muncă susținută și pe viitor.

Sursă foto: FB CJ Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ziua Porților Deschise la Grădina Zoologică Pitești: Intrare gratuită cu ocazia Zilei Internaționale a Animalelor

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Muzeul Golești

Ultimele articole