PNL Argeș: 42.765 de semnături pentru Nicolae Ciucă, candidatul liberal la prezidențiale

de | 27.09.2024 18:11 | Județean, Politic

PNL Argeș anunță că vor duce la București 42.765 de semnături pentru susținerea candidatului liberal la Președinția României, Nicolae Ionel Ciucă. Potrivit informării celor dela PNL Argeș, această acțiune reflectă susținerea pentru un lider care promovează valorile liberale și care este pregătit să facă față provocărilor strategice și economice ale țării.

”PNL Argeș va duce la București 42.765 de semnături pentru susținerea candidatului liberal la Președinția României, Nicolae Ionel Ciucă.

Asta demonstrează că mulți dintre argeșeni consideră că este important să susținem un președinte liberal la conducerea României, iar structura candidatului Nicolae Ciucă, un militar de carieră echilibrat, diplomat, deschis la dialog, este una care se potrivește unui președinte de stat.

Într-o perioadă în care securitatea la granițele României este pusă sub presiune, președintele țării trebuie să fie cineva care înțelege profund aspectele strategice și geopolitice. Nicolae Ciucă a demonstrat că are capacitatea de a face față provocărilor de securitate și de a menține alianțele strategice ale României.

Un președinte liberal se angajează să promoveze un mediu economic sănătos și propice investițiilor. Liberalismul economic înseamnă reducerea birocrației și stimularea inițiativei private, toate acestea fiind esențiale pentru crearea de locuri de muncă bine plătite și ridicarea nivelului de trai.

Valorile liberale se bazează pe respectul pentru statul de drept, pe independența justiției și pe protecția drepturilor omului. Un președinte liberal va pune accent pe consolidarea instituțiilor democratice, lupta împotriva corupției și întărirea transparenței guvernamentale.

Liberalismul promovează echilibrul și dialogul. Într-o societate polarizată, este esențial să avem un lider capabil să construiască punți de comunicare între forțele politice și sociale. Nicolae Ciucă a demonstrat, prin stilul său de conducere, că poate gestiona momente dificile și că este deschis la cooperare cu toate părțile implicate în procesul decizional.

România are nevoie de un lider care să aducă experiență și să inspire echilibru și încredere”, arată cei de la PNL Argeș în informarea publicată pe pagina de Facebook.

Sursă foto: FB PNL Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Dănuț Bica: Guvernul a aprobat rectificarea bugetului de stat

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | București

Ultimele articole