Produsele Radic Star sunt și pe gustul academicienilor!

de | 27.09.2024 16:35 | Județean, Din ediția tipărită, Lifestyle

Producătorul argeșean de preparate din carne, Radic Star, cucerește în continuare publicul prin gustul și calitate produselor sale.

Săptămâna trecută, fabrica din Ștefănești a primit vizita unei delegații de rang înalt, formată din membri ai Academiei de Științe Agricole și Silvice. Aceștia nu doar că au studiat fluxul de producție, dar au și degustat din emblematicele produse Radic Star, care i-au cucerit.

„S-a urmărit fluxul tehnologic, s-au purtat discuții cu privire la procesul de fabricație, de la carcasă la produs finit, s-au făcut aprecieri pozitive la finalul vizitei și s-au creionat câteva aspecte concluzive ce pot caracteriza Radic Star: profesionalism, responsabilitate pentru sănătatea omului, pasiune, corectitudine, echipă! Doamna și domnii profesori academicieni au plecat spre casă cu gustul unic al cârnaților Radic și cu convingerea că, atunci când pui suflet lângă știință și practică, rezultatul devine un NUME și o EMBLEMĂ: Radic Star!”, au concluzionat gazdele delegației de la Academia de Științe Agricole și Silvice.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

RADIC STAR – Lider de calitate!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/sofia-paul/" target="_self">Sofia Paul</a>

Articol scris de Sofia Paul

Jurnalist cu peste 10 ani de experiență în presă pasionată de fotografie și călătorii.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Radic Star

Ultimele articole