BeActive la Topoloveni. Peste 150 de elevi au sărbătorit Săptămâna Europeană a Sportului

de | 28.09.2024 08:54 | Topoloveni, Lifestyle

În cadrul proiectului BeActive din Săptămâna Europeană a Sportului, orașul Topoloveni a demonstrat din nou importanța sportului în viața comunității, prin organizarea unui eveniment dedicat elevilor de la Liceul Tehnologic Topoloveni. Tradiția continuării activităților sportive s-a păstrat, iar anul acesta, copiii din clasele a III-a și a IV-a au avut parte de o zi plină de mișcare și distracție.

Sursă foto: organizatori. Sursă foto: organizatori. Sursă foto: organizatori.Sursă foto: organizatori. Sursă foto: organizatori.

Peste 150 de elevi s-au alăturat celor trei profesori de educație fizică și sport: Mirela Fulgeanu, Mihaela Mănac și Liviu Nicolescu, care au organizat circuite sportive gândite special pentru fiecare categorie de vârstă. Activitățile nu doar că au încurajat mișcarea, dar au promovat și valoarea sportului ca o componentă esențială a stilului de viață sănătos. La finalul activității, fiecare participant a fost răsplătit cu premii din partea Primăriei Orașului Topoloveni, subliniind astfel angajamentul autorităților locale în susținerea sportului și a sănătății comunității. ”Primăria Orașului Topoloveni susține Sportul! Sănătate prin Sport! BeActive!” – acesta a fost mesajul central al activității, care a adus împreună elevi, profesori și comunitatea într-un spirit de competiție și colegialitate.

Sursă foto: organizatori.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

O bibliotecară din Topoloveni participă la o serie de evenimente în Statele Unite ale Americii

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Ultimele articole