Adolescentul care a înjunghiat doi tineri în Grădina Botanică din Craiova, condamnat la 15 ani de închisoare

de | 28.09.2024 12:12 | Național, Eveniment

Noi detalii în cazul crimei din Grădina Botanică din Craiova.

Mario Alexandru Fojică, tânărul care a înjunghiat mortal, în vara anului trecut, o fată în Grădina Botanică din Craiova şi l-a rănit grav pe prietenul acesteia, a fost condamnat definitiv la 15 ani de închisoare, relatează digi24.ro

Decizia a fost anunțată, vineri, 27 septembrie, de Curtea de Apel Craiova.

Reamintim că, tragedia a avut loc pe 27 iunie 2023, când o minoră, în vârstă de 14 ani, și prietenul ei, în vârstă de 19 ani, au fost înjunghiați. Tânărul a plecat liniștit după atac, de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic. Acesta i-a lăsat pe cei doi în agonie și a trecut liniștit chiar pe lângă un echipaj al Poliției Locale, fără niciun fel de emoții.

Un trecător a fost cel care a sunat la 112 și a anunțat că pe alee se află doi tineri plini de sânge, iar agenții de poliție care asigurau paza în Grădina Botanică au plecat pe urmele băiatului. El a fost prins la scurt timp și reținut.

Din păcate, minora de 14 ani a murit. Prietenul ei, în vârstă de 19 ani, a supraviețuit în urma atacului sângeros, petrecându-și mai multe zile pe patul de spital.

sursă foto antena3.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

A încercat să evite un cal și a intrat cu TIR-ul într-o casă

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Craiova

Ultimele articole