Cetățeni străini, prinși cu documente false pe Aeroportul Otopeni

de | 28.09.2024 13:20 | Național, Eveniment

Polițiștii de frontieră de la Aeroportul Internațional Henri Coandă din București au descoperit doi cetățeni, unul din Palestina și unul din Tunisia, care încercau să pătrundă ilegal în spațiul Schengen folosindu-se de acte false.

Potrivit Poliției de Frontieră Română, incidentul a avut loc ieri, 27 septembrie, când cei doi bărbați au sosit din Amman, Iordania. La control, aceștia au prezentat un pașaport din Venezuela și unul din Tunisia, însă în urma verificărilor s-a dovedit că documentele, inclusiv viza Schengen aplicată, erau falsificate.

În data de 27.09.2024, polițiștii de frontieră au selectat pentru verificări un cetățean din Palestina și unul din Tunisia, care veneau cu o cursă din directia Amman – Iordania. Persoanele în cauză au prezentat la control un pașaport model Venezuela, respectiv un pașaport Tunisia în care era aplicată o viză Schengen cu însemnele autorităților franceze.

Cu ocazia verificărilor specifice, s-a stabilit faptul că atât pașaportul Venezuela, cât și viza Schengen din pașaportul tunisian sunt false.”, transmite Poliția de Frontieră Română

Polițiștii au dispus interzicerea intrării celor doi cetățeni în spațiul Schengen, urmând ca aceștia să fie trimiși înapoi la Amman, Iordania.

Foto: Poliția de Frontieră Română

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Apele Române continuă intervenţiile în zonele vulnerabile

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București | Otopeni | Palestina | Schengen

Ultimele articole