Operațiune de amploare în vămile din țară! Sute de mijloace de transport, verificate de polițiști

de | 28.09.2024 19:19 | Național, Eveniment

Operațiunea de amploare desfășurată astăzi în vămile din România. Denumită „Bariera”, aceasta a avut drept scop combaterea traficului de droguri, țigări și migrației ilegale.

Potrivit news.ro, acțiunea a avut loc în punctele de trecere a frontierei Giurgiu, Albița și Nădlac II, implicând zeci de polițiști, câini specializați și sprijin aerian oferit de un elicopter Black Hawk.

Pe parcursul operațiunii, au fost verificate sute de mijloace de transport, inclusiv autoturisme, autocare și camioane.

Azi, în intervalul orar 8-12, în punctele de trecere ale frontierei Giurgiu, Albiţa şi Nadlac II s-a derulat acţiunea Bariera. În cadrul activităţii au fost verificate sute de mijloace de transport (turisme, autocare şi camioane), fiind folosite inclusiv patrule canine”, a transmis Poliţia de Frontieră, într-un comunicat de presă, potrivit sursei citate

În urma controalelor, la PTF Giurgiu, autoritățile au depistat bunuri contrafăcute în autocare venite din Turcia, confiscând 1.316 articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și parfumuri în valoare de peste 162.000 de lei. Patru persoane (doi români, un turc și un moldovean) sunt cercetate pentru infracţiunea de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Poliția de Frontieră anunță că astfel de acțiuni vor continua pe parcursul perioadei următoare pentru a combate infracționalitatea transfrontalieră.

Foto: captură video Digi24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Succes la „Promenada Inimilor 2024”: Argeșenii au făcut mișcare pentru o inimă sănătoasă

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Giurgiu | Nădlac | Turcia

Ultimele articole