Intervenții nocturne ale salvamontiștilor argeșeni

de | 28.09.2024 19:52 | Județean, Lifestyle

Atenție la drumețiile montane! Salvamontiștii argeșeni au fost solicitați, în urmă cu puțin timp, să intervină în două misiuni dificile.

Prima acțiune are loc în Poiana Închisă din munții Piatra Craiului, unde o persoană a suferit un traumatism de coloană.

Potrivit Salvamont Argeș, din cauza orei înaintate, elicopterul nu a putut fi trimis, astfel că evacuarea victimei se va realiza pe cale terestră, o operațiune complexă care se preconizează că se va încheia în jurul orei 4:00 dimineața.

În paralel, o altă echipă a fost trimisă pe creasta munților Făgăraș pentru a verifica starea unui bărbat de 71 de ani, care a petrecut noaptea la refugiul Viștea. Bărbatul nu a comunicat cu familia și nu se cunoaște locația exactă, motiv pentru care salvatorii au pornit să inspecteze zona și să verifice dacă mașina sa se află în vale. În funcție de informațiile obținute, echipa va decide următoarele acțiuni.

Aceste misiuni pun din nou în evidență eforturile extraordinare ale salvamontiștilor, care luptă să ofere ajutor în cele mai dificile condiții.

Știre în curs de actualizare

Foto descriptiv Salvamont Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Operațiune de amploare în vămile din țară! Sute de mijloace de transport, verificate de polițiști

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Piatra Craiului | Salvamont

Ultimele articole