Gonea cu 179 km/h pe Autostrada A3, sub influența drogurilor

de | 28.09.2024 22:19 | Național, Eveniment

Un bărbat de 34 de ani, din București s-a ales cu dosar penal, amendă și permisul reținut după ce a gonit cu viteză pe autostrada A3.

Pe 25 septembrie 2024, polițiștii Brigăzii de Autostrăzi l-au oprit pe șoferul din București, care circula cu 179 km/h pe Autostrada A3, București – Ploiești, în zona kilometrului 23. Pe lângă viteză excesivă, șoferul manifesta un comportament agresiv, folosind luminile de întâlnire și de drum pentru a forța un alt participant să elibereze banda de circulație.

În urma verificărilor, oamenii legii au constatat că tânărul avea permisul redobândit în 2023, după ce îi fusese anulat pentru conducerea sub influența drogurilor.

Tânărul a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultând indicii cu privire la posibila prezență în organism a substanțelor psihoactive.

Ulterior, soferul bucureștean a fost dus la o unitate medicale pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

Astăzi, 28 septembrie, buletinul de analiză toxicologică emis de Institutul Național de Medicină Legală „Prof. Dr. Mina Minovici” a confirmat că, la momentul incidentului, șoferul se afla sub influența substanțelor stupefiante.

Pe 28 septembrie, buletinul de analiză toxicologică emis de Institutul Național de Medicină Legală „Prof. Dr. Mina Minovici” a confirmat că, la momentul incidentului, șoferul se afla sub influența substanțelor stupefiante.

Prin urmare, tânărul s-a ales cu dosar penal și cu permisul reținut pentru conducerea sub influența drogurilor, dar și cu o amendă de 1.072 de lei pentru depășirea vitezei legale și comportament agresiv.

Foto/video Poliția Română

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Razie de amploare în Bascov

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Autostrada A3 | Bascov | București | Ploiești | Uiasca | Valea Ursului

Ultimele articole