Ministrul Muncii a fost la Stâlpeni: “Guvernul Marcel Ciolacu și PSD susțin producătorii autohtoni”

de | 29.09.2024 13:44 | Rural, Politic

La târgul săptămânal de la Livezeni, comuna Stâlpeni, ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Simona Bucura-Oprescu, împreună cu echipa PSD Argeș, a discutat cu localnicii despre inițiativele guvernamentale menite să sprijine economia și bunăstarea românilor. Cu accent pe susținerea producătorilor autohtoni și reindustrializarea țării, PSD își reafirmă angajamentul pentru un trai mai bun și o guvernare responsabilă.

Ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Simona Bucura-Oprescu, a fost astăzi împreună cu echipa PSD Argeș în târgul săptămânal de la Livezeni, comuna Stâlpeni. Acesta este un punct de atracție pentru producători și comercianți locali, dar și din împrejurimi, precum Mihăești, Schitu Golești, Bălilești, Poienarii de Muscel, Mioarele, Țițești, Golești și Vlădești.Ministrul Simona Bucura-Oprescu a discutat cu sute de oameni despre muncă, pensii și buna guvernare, ascultându-le nevoile și dorințele.

Sursă foto: FB PSD Argeș. Sursă foto: FB PSD Argeș. Sursă foto: FB PSD Argeș.

“Guvernul Marcel Ciolacu și PSD susțin producătorii autohtoni, au crescut veniturile românilor și au dat startul reindustrializării României. Vom continua pe acest drum! La Stâlpeni am întâlnit gospodari pe care îi definesc munca onestă și seriozitatea. M-am bucurat să văd multe chipuri cunoscute! Acești oameni sunt un exemplu despre ceea ce înseamnă să produci românește și să trăiești din roadele muncii care de multe ori nu este ușoară. Guvernul Marcel Ciolacu și PSD sunt garanția unui trai mai bun pentru români!”, a declarat Simona Bucura-Oprescu, potrivit informării celor de la PSD.

Alături de ministrul Simona Bucura-Oprescu au mers în târgul de la Stâlpeni deputatul Remus Mihalcea, prim-vicepreședintele PSD Argeș, senatorii Cristina Mariana Stocheci și Ovidiu Puiu, deputatul Pavelescu Nicolae, vicepreședintele Consiliului Județean Adrian Dumitru Bughiu, Ioana Făcăleață, coordonator campanie PSD Argeș, directorul general adjunct Romsilva Olavi Nițescu, directorul general adjunct DRDP București Eduard Dima, directorul Casei Județene de Pensii Argeș, Aida Enache, directorul OCPI Argeș, Valentin Olteanu, notarul Ionel Didea, primarul Gabriel Șerbănoiu și viceprimarul Mariana Machedon de la Stâlpeni, consilieri județeni și locali, precum și membri ai TSD Argeș.

Sursă foto: FB PSD Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetoanline.ro

Sondaj Insomar – Avangarde. Ciolacu și Ciucă se pregătesc pentru o bătălie strânsă în cursa pentru Cotroceni

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Ultimele articole