Cătălin Gherzan: ”Pe mine, Mircea Geoană m-a convins!”

de | 30.09.2024 07:46 | Din ediția tipărită, Județean, Politic

Omul de afaceri piteștean Cătălin Gherzan nu are dilema caragialiană… „Eu cu cine votez?”. Spune negru pe alb că, cel puțin în privința alegerilor prezidențiale, are o opțiune clară și va vota pentru candidatul independent Mircea Geoană.

”Nu știu alții cum sunt, dar pe mine Geoană m-a convins. Nu știu dacă vreunul dintre ceilalți candidați la președinție poate fi atât coerent, predictibil sau chiar realist, cum este Geoană. Nu știu dacă Iohannis a vorbit două mandate (citit, nu liber), nu mai spun de coerent sau aplicat, cât a vorbit Geoană într-o singură emisiune. Nu știu dacă Ciucă putea lega trei fraze (în afară de cele când domină apa caldă), chiar dacă vorbea despre cum a purtat războaie în Afganistan sau cum a mâncat toată mâncarea de la popotă.”, a declarat Cătălin Gherzan.

Ultimul sondaj al INSCOP Research arată că principalii favoriți pentru a intra în turul al doilea sunt Mircea Geoană (independent) și Marcel Ciolacu (PSD). Raportat la cei care și-au exprimat preferința pentru un candidat din listă, 21,4% dintre alegători ar vota pentru Mircea Geoană (independent), 20,3% pentru Marcel Ciolacu (PSD), 14,2% pentru Elena Lasconi (USR).

În ultimul sondaj INSOMAR – AVANGARDE, premierul Marcel Ciolacu este plasat pe primul loc în cursa pentru Cotroceni, fiind creditat cu 30% din intenţiile de vot, urmat de Nicolae Ciucă – 17% și de Mircea Geoană – 15%.

În ambele sondaje, Mircea Geoană se află în poll-position, ceea ce înseamnă că meciul se joacă și orice rezultat este posibil.

Material realizat de Iulia Bădulescu.

Sursă foto: ediția tipărită.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

CĂTĂLIN GHERZAN VREA VOT DE LA VÂRSTA DE 16 ANI

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cătălin Gherzan | Elena Lasconi | Marcel Ciolacu

Ultimele articole