Cea de-a treia ediție a Târgului de meșteșuri și produse tradiționale „ROD CU SPOR” s-a încheiat

de | 30.09.2024 18:24 | Județean, Lifestyle

Aproape 100 de expozanți și mii de vizitatori au trecut pragul Muzeului Golești la cea de-a treia ediție a Târgului de meșteșuguri și produse tradiționale „Rod cu Spor”, eveniment organizată de Consiliul Județean (CJ) Argeș. Târgul a fost deschis vineri în prezența ministrului Muncii și Solidarității Sociale Simona Bucura-Oprescu, ministrului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Florin Barbu, directorul general AFIR Ștefan Constantin, precum și alți invitați de seamă.

Sursă foto: FB CJ Argeș. Sursă foto: FB CJ Argeș. Sursă foto: FB CJ Argeș. Sursă foto: FB CJ Argeș. Sursă foto: FB CJ Argeș.

 “Mă bucur că acest eveniment organizat de Consiliul Județean Argeș are un asemenea succes, lucru dovedit prin numărul mare al producătorilor și meșterilor prezenți dar și al vizitatorilor. Oamenii au ales produsele tradiționale, naturale, românești. Mulțumesc artiștilor pentru momentele deosebite care au încântat sufletele celor prezenți. Evenimentul a devenit o tradiție în județul nostru, iar scopul principal este acela de a încuraja consumul produselor locale, de a contribui la dezvoltarea armonioasă și sustenabilă a mediului rural, a sectorului agro-alimentar și a economiei regionale”, a transmis Ion Mînzînă, președinte Consiliul Județean Argeș, potrivit informării publicate.

Sursă foto: FB CJ Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Atenție în trafic! Un transport agabaritic va trece prin Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Florin Barbu | Simona Bucura-Oprescu

Ultimele articole