Droguri vândute în fața școlii! Un tânăr de 24 de ani a ajuns după gratii

de | 30.09.2024 21:29 | Național, Eveniment

Polițiștii din Timișoara au prins în flagrant un tânăr de 24 de ani care vindea droguri, chiar în fața unei școli, inclusiv minorilor.

Potrivit Poliției Române, incidentul a avut loc pe 26 septembrie, când, după un apel la 112, autoritățile au intervenit și au descoperit că tânărul avea asupra sa și în mașină aproximativ 450 de grame de canabis, precum și un cântar.

Se pare că tânărul, din cauza unor probleme familiale, a ales să locuiască în autoturismul său parcat aproape de școală, unde își desfășura activitatea ilegală.

Cercetările efectuate au relevat că, persoana cercetată ar fi părăsit domiciliul (pe fondul unor neînțelegeri familiale) și s-ar fi stabilit într-un autoturism, pe care l-ar fi parcat în proximitatea unei unități de învățământ și ar fi comercializat drogul de risc către consumatori, inclusiv minori”, transmite Poliția Română

Pe 27 septembrie, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și în cursul aceleiași zile, acesta a fost prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Pentru cele săvârșite, judecătorii au dispus arestarea pentru 30 de zile pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

Foto: Poliția Română

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Trecerea Dunării cu feribotul, suspendată temporar la PTF Bechet

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Timiș | Timișoara

Ultimele articole