La 70 de ani, prins conducând fără permis un motociclu cu număr fals

de | 30.09.2024 23:27 | Județean, Eveniment

Un bărbat de 70 de ani din localitatea Stâlpeni a fost depistat de polițiștii Biroului Rutier Câmpulung în timp ce conducea un motociclu, fără a deține permis de conducere. În ciuda vârstei înaintate, acesta s-a aventurat pe drumurile din localitatea sa fără să respecte legea.

Mai mult decât atât, polițiștii au descoperit că motociclul avea aplicată o plăcuță de înmatriculare care aparținea unui alt vehicul, iar cel pe care bărbatul îl conducea nu era înmatriculat.

De asemenea, din verificări a rezultat că motociclul avea aplicată o plăcuță cu număr de înregistrare aferent unui alt motociclu, iar autovehiculul pe care bărbatul îl conducea la momentul depistării nu figurează înmatriculat sau înregistrat în circulație.
În cauză au fost întocmite documente procedurale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără drept și conducere a unui autovehicul neînmatriculat, în care cercetările sunt continuate, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care faptele au fost săvârșite.”, transmite IPJ Argeș

Foto descriptiv bistriteanul.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Țigara uitată aprinsă i-a adus sfârșitul! Bărbat de 44 de ani găsit carbonizat în propria casă

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Stâlpeni

Ultimele articole