Gospodinele din Mioveni s-au întrecut în măiestrie la tradiționalul concurs „Recolta de toamnă”

de | 01.10.2024 14:45 | Mioveni, Lifestyle

„Cea mai bună zacuscă se face la Mioveni!”, spun reprezentanții Centrului Cultural care transmit faptul că gospodinele care fac parte din Asociația de Pensionari „Viață Lungă” Mioveni s-au întrecut în măiestrie la tradiționalul concurs „Recolta de toamnă”.
concurs Mioveni
În cadrul concursului au fost degustate mai multe tipuri de zacuscă, dulcețuri dar şi murături delicioase, juriul având misiunea dificilă de a alege cel mai bun preparat.
concurs Mioveni
La sfârșitul concursului gospodinele au fost răsplătite cu diplome și premii pentru eforturile depuse.
„Le felicităm din suflet pentru munca depusă și le mulțumim pentru frumoasa activitate artistică cu care ne bucură la evenimentele orașului Mioveni!”, au transmis reprezentanții Centrului Cultural Mioveni.
concurs Mioveni
De precizat că evenimentul a fost organizat de Centrul Cultural, Primăria și Consiliul Local Mioveni și a fost dedicat Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice care este sărbătorită în fiecare an, în data de 1 octombrie.
„La mulți ani tuturor seniorilor noștri!”, au mai transmis aceștia.
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Centrul Cultural Mioveni | Consiliul Local Mioveni | Mioveni

Ultimele articole