Argeșean arestat după ce și-a agresat fizic concubina și i-a amenințat pe polițiștii care au intervenit

de | 02.10.2024 14:50 | Județean, Eveniment, Importante

Un argeșean a fost reținut și arestat preventiv după ce și-a agresat fizic concubina apoin i-a amenințat pe polițiștii care au intervenit la cazul de violență domestică

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112, de către o femeie din Sălătrucu, despre faptul că ar fi fost agresată de concubin, la data de 30 septembrie, în jurul orei 15:00.

Au intervenit polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Tigveni, care, în urma verificărilor, au stabilit că bărbatul în cauză, de 36 de ani, ar fi agresat fizic atât pe concubină cât și pe fiica de 10 ani.

„Conform procedurii specifice cazurilor de violență domestică, a fost parcurs formularul de evaluare a riscului, în urma căruia a fost emis un Ordin de protecție provizoriu față de bărbat”, se arată într-un comunicat al IPJ Argeș.

Aflăm de asemenea că a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, sub supravegherea Parchetului de pe langă Judecătoria Curtea de Argeș.

Având în vedere că în timpul intervenției, polițiștii care au intervenit au fost amenințați de bărbatul în cauză, care a folosit și un cuțit, a fost sesizat procurorul din cadrul Parchetului de pe langă Judecătoria Curtea de Argeș, privind săvârșirea infracțiunii de ultraj iar după admninistrarea probatoriului și parcurgerea etapelor procesuale, argeșeanul de 36 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

Bărbatul a fost prezentat de către procurorii Parcehtului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș în fața instanței competente la data de 1 octombrie iar Judecătoria Curtea de Argeș a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. Acesta a fost încarcerat.

 

Sursa foto Playtech.ro

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Cercetări efectuate de polițiști după ce un elev ar fi fost agresat sexual într-o unitate de învățământ

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Sălătrucu | Tigveni

Ultimele articole