Argeșean reținut după ce a șantajat un reprezentant al unei săli de jocuri de noroc

de | 02.10.2024 16:01 | Județean, Eveniment

Un bărbatul de 37 de ani, din comuna Priboieni, a fost reținut ieri, 01 octombrie, de polițiștii argeșeni, fiind acuzat de șantaj și ultraj contra bunelor moravuri.

Potrivit IPJ Argeș, bărbatul ar fi amenințat, în repetate rânduri, un reprezentant al unei săli de jocuri de noroc.

Totul ar fi început la sfârșitul lunii iulie, când bărbatul din Priboieni a cerut bani sub pretextul unor amenințări cu violență și cu publicarea unor informații false pe rețelele sociale. Acestea vizau denigrarea sălii de jocuri, susținând că aparatele de tip slot-machine nu sunt verificate și sunt măsluite.

Din cercetări s-a stabilit că la sfârșitul lunii iulie a.c., în repetate rânduri, bărbatul de 37 de ani, din comuna Priboieni, ar fi amenințat reprezentantul unei săli de jocuri de noroc cu acte de violență și cu darea în vileag a unor fapte imaginare, compromițătoare pentru activitatea desfășurată.
Bărbatul în cauză ar fi amenințat cu postarea pe o rețea de socializare, a unor mesaje și videoclipuri denigratoare, în care ar afirma că aparatele de joc tip slot- machine nu sunt verificate și sunt măsluite, scopul fiind de a-și recupera sumele de bani pe care le-a pierdut practicând jocuri de noroc.”, transmite IPJ Argeș

Sub presiunea acestor amenințări, reprezentantul sălii de jocuri de noroc i-a plătit bărbatului sumele de 20.000 de lei, 1.500 de euro și încă 5.000 de lei.

Mai mult decât atât, ulterior, bărbatul ar fi comis acte de exhibiționism în proximitatea sălii de jocuri.

Pe 01 octombrie, argeșeanul de 34 de ani a fost reținut, urmând ca astăzi, 2 octombrie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești pentru stabilirea unei măsuri preventive.

Foto descriptiv: monitorulcj.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

A acuzat răpire și viol, ca să ascundă că avea amant!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Pitești | Priboieni | Valea Mare

Ultimele articole