Accident grav pe A1, soldat cu un mort și trei răniți

de | 02.10.2024 21:22 | Național, Eveniment

Un grav accident rutier a avut loc în după-amiaza zilei de astăzi pe autostrada A1 Sibiu-Deva, la kilometrul 540, în zona localității Zădăreni, județul Arad.

Potrivit news.ro, un bărbat a murit și alte trei persoane au ajuns la spital, după ce două TIR-uri şi un autoturism s-au ciocnit în apropierea Aeroportului Arad.

La fața locului s-au deplasat de urgență pompierii militari din cadrul Detaşamentului de Pompieri Arad cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de intervenţie şi o ambulanţă SMURD Terapie Intensivă Mobilă, dar şi două ambulanţe ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Arad și oamenii legii.

Din păcate, în urma impactului violent au rezultat patru victime.

Potrivit sursei citate, un cetățean bulgar, în vârstă de 40 de ani, a fost găsit încarcerat, în stare de inconștiență. În ciuda manevrelor de resuscitare, el nu a putut fi salvat.

Din primele cercetări, un autoturism care se deplasa pe autostradă, în zona aeroportului, ar fi acţionat sistemul de frânare. Autotrenul care se deplasa în spatele autoturismului a frânat, iar autotrenul care se deplasa în spatele primului ansamblu rutier a intrat în coliziune cu primul, fiind proiectat pe sensul opus de mers. În urma impactului, şoferul celui de-al doilea autotren, cetăţean bulgar, de 40 de ani, şi-a pierdut viaţa”, a precizat IPJ Arad.

Celelalte trei victime, două din primul autotren şi una din autoturism, au primit îngrijiri medicale la fața locui, ulterior fiind transportate la spital.

Pompierii au acţionat şi pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor.

Foto: ISU Arad

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Bărbatul care s-a împușcat este fiul unui fost primar din Costești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Arad | autostrada A1 | Deva | Sibiu

Ultimele articole