Bărbatul care s-a împușcat este fiul unui fost primar din Costești

de | 02.10.2024 20:00 | Județean, Eveniment, Importante

Informații noi

I. D. C, bărbatul în vârstă de 56 de ani, care și-a pus capăt zilelor în această seară în localitatea argeșeană Albota a fost angajat la Societatea Apă Canal, iar tatăl său, D.I, a fost primar în orașul Costești.

Acesta s-a împușcat în inimă cu propria armă de vânătoare, iar cea care l-a găsit fără viață a fost chiar soția sa. Șocată, femeia a sunat la 112, iar la locul tragediei s-a deplasat de urgență un echipaj al Serviciului de Ambulanță Argeș. Din păcate, medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru bărbat, decât să constate decesul.

Din primele informații, decizia bărbatului de a-și lua viața a fost influențată de problemele medicale cu care se confrunta. Avea probleme cu inima, însă durerea sa rămăsese ascunsă de ochii celor dragi. Suferința interioară, de care nimeni nu știa, l-a împins spre acest gest extrem.

Incidentul tragic a șocat comunitatea locală, primarul comunei Albota declarând că este profund afectat de acest gest extrem.

Bărbatul, tată a doi copii, era respectat și apreciat în comună, atât el cât și familia sa.

Locuitorii din Albota au numai cuvinte de laudă la adresa lui, descriindu-l ca pe un „om de nota 10”, un exemplu de urmat pentru întreaga comună. Niciodată nu a lăsat să se vadă că ar purta în suflet o asemenea povară.

 

Potrivit datelor oficiale, bărbatul a fost președinte al Consiliului de Administrație Apa Canal. De asemenea, el a fost și comisar la Garda Financiară.

Poliția a deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar ancheta este în desfășurare pentru a clarifica toate detaliile acestui incident tragic.

Trupul bărbatului a fost preluat de către un echipaj al Serviciului de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

Știrea inițială

Un eveniment tragic a avut loc, în urmă cu puțin timp, în localitatea argeșeană Albota.

Din primele informații, un bărbat în vârstă de 56 de ani a fost găsit împușcat mortal într-o grădină.

La fața locului au intervenit de urgență echipaje medicale, dar și polițiști.

Din păcate, medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru bărbat, decât să declare decesul.

În seara zilei de 2 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că un bărbat a fost găsit împușcat, posibil cu arma de vânătoare pe care o deține, în comuna Albota.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj medical, care a constatat decesul persoanei în cauză.

Din verificările preliminare a rezultat că bărbatul, de 56 de ani, din Albota, are calitatea de deținător legal al armei de vânătoare găsită în proximitatea sa.”, transmite IPJ Argeș

Știre în curs de actualizare.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Alertă alimentară la Kaufland! Produse retrase de la vânzare

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Albota | Argeș | Kaufland | Pitești

Ultimele articole