(Video) Argeș – Comisar de la gardă împușcat

de | 03.10.2024 08:00 | Eveniment, Importante, Județean

Un bărbat cu funcții importante din județul Argeș a fost găsit împușcat în propria curte. Cei care-l cunoșteau sunt bulversați și nu-și explică un eventual gest suicidal.
72c09ba5 6c5c 401a b677 83799162834d - (Video) Argeș - Comisar de la gardă împușcat
Anchetatorii nu exclud însă nicio variantă a acestei morți suspecte.
Imagini video AICI.
Bărbatul (Dragoș Cătălin Ion) avea 56 de ani, era fiul fostului primar din orașul Costești din Arges, si a deținut în decursul timpului funcții importante, între care cea de președinte al Consiliului de Administrație al furnizorului de apă și canal din Pitești și fusese comisar la Garda Financiară.
Nimeni nu știe, dacă e să mergem pe varianta sinuciderii, ce l-a determinat pe bărbatul cu doi copii acasă să recurgă la un astfel de gest.

 

El a fost găsit în curtea casei de la Albota, de soția lui, împușcat în inimă cu arma de vânătoare pe care o deținea legal, fiind un împătimit vânător.
Politia a deschis un penal pentru ucidere din culpă, iar astăzi îi va audia pe toți cei cu care bărbatul a avut tangenta in ultimele zile.

Florin Popa, purtător de cuvânt al Poliției Argeș

„În seara zilei de 2 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că un bărbat a fost găsit împușcat, posibil cu arma de vânătoare pe care o deține, în comuna Albota.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj medical, care a constatat decesul persoanei în cauză.

Din verificările preliminare a rezultat că bărbatul, de 56 de ani, din Albota, are calitatea de deținător legal al armei de vânătoare găsită în proximitatea sa.”, transmite IPJ Argeș

Mai multe informații legate de acest incident puteți citi pe anchetaonline.ro
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Albota | Pitești

Ultimele articole