(VIDEO) Incendiu în Coșești! Anexă distrusă de flăcări

de | 03.10.2024 21:57 | Județean, Eveniment

În urmă cu puțin timp, pompierii argeșeni au fost sesizați cu privire la izbucnirea unui incendiu într-o gospodărie din comuna Coșești.

Pentru lichidarea acestuia intervin pompierii de la Detașamentul Mioveni cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

Ajunse la fața locului, forțele de intervenție au constatat că flăcările se manifestau generalizat la o anexă, pe o suprafață de aproximativ 60 mp.

Din păcate, un bărbat, în vârstă de aproximativ 83 de ani, a suferit un atac de panică. El primește îngrijiri medicale la fața locului.

Incendiul este localizat.”, transmite ISU Argeș

Potrivit ISU Argeș, în urma evenimentului au ars anexa, dar și în jur de 10 mc lemn de foc, depozitat în interiorul acesteia. De asemenea, au fost degradate diferite utilaje de prelucrare a lemnului.

Prin intervenția operativă, pompierii au evitat ca flăcările violente să se extindă și la o casă și o anexă, care se aflau în imediata apropiere de locul în care a izbucnit incendiul.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului: scântei mecanice, de la un dispozitiv electric de sudură, tăiere, lipire.”, transmite ISU Argeș

Foto: captură video ISU Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident grav în Pitești! A intrat cu mașina în bloc

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Coșești | Mioveni

Ultimele articole