Bărbat de 45 de ani din Bradu arestat după ce a luat o minoră de 16 ani la ocazie și a pipăit-o

de | 04.10.2024 12:10 | Județean, Eveniment, Importante

  • Minoră de 16 ani pipăită de cel care a luat-o la ocazie!

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală săvârșită asupra unui minor, și au identificat și reținut în ziua de 3 octombrie un bărbat de 45 de ani.

În urma  cercetărilor s-a stabilit că în ziua de 25 septembrie a.c., în jurul orei 15:00, o persoană necunoscută, identificată în urma cercetărilor în persoana bărbatului de 45 de ani, din Bradu, ar fi luat la ocazie cu autoturismul, din municipiul Pitești, o minoră de 16 ani, pe care ar fi pipăit-o în zonele intime, transmit reprezentanții IPJ Argeș.

Argeșeanul a fost depistat și condus la sediul poliției, pentru cercetări în ziua de 3 octombrie iar după administrarea probatoriului, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

Bărbatul din Bradu a fost prezentat de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești în fața instanței, iar Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

La acest moment cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

 

Foto descriptiv

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Un șofer de 24 de ani din Pitești a ajuns la spital după ce a intrat cu mașina într-un bloc

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Bradu | Pitești

Ultimele articole