Pasiunea pentru muzică i-a adus milioane de vizualizări. Piteșteanca Antonia Grigore a cucerit TikTok-ul!

de | 04.10.2024 12:58 | Județean, Lifestyle

La doar 12 ani Antonia Grigore, micuța artistă din Pitești, face ravagii pe TikTok. A strâns milioane de vizualizări pe TikTok, iar până la finalul anului a anunțat că va scoate și a doua piesă din repertoriu. De curând, i-a încântat și pe cei de la ”Neata cu Răzvan și Dani”.

Foto: screenshot youtube ”Neata cu Răzvan și Dani.

În prezent Antonia Grigore este elevă a Liceului ”Dinu Lipatti” Pitești și reușește să îmbine pasiunea pentru muzică cu educația având și bursă de merit pentru rezultatele obținute la școală.

Antonia Grigore este pasionată de muzică și la 12 ani are propria piesă, iar până la finele anului o va scoate și pe a doua. Drumul ei în muzică a pornit la vârstă de 6 ani, când a început să ia cursuri de canto și pian, iar ulterior a participat la numeroase festivaluri de muzică. De exemplu, la ”Voci de înger” a câștigat trofeul categoriei cu o interpretare personală și impactantă a cunoscutei melodii ”Derniere Dance”.

De platformele online s-a apucat anul trecut după lansarea primei piese ”Magazin”, tot în emisiunea ”Neata cu Răzvan și Dani”. De când și-a lansat prima piesă și-a dat seama că trebuie să se facă cunoscută și ”de atunci, cu muncă și perseverență, postez zilnic în special pe TikTok pentru fanii mei”. Pe toate platformele o găsiți @antoniagrigoreofficial.

Sursă foto: screenshot youtube ”Neata cu Răzvan și Dani.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Cetățenii sunt așteptați cu bucate care îți lasă gura apă. Astăzi începe Sărbătoarea Recoltei la Mioveni!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Antonia | Dinu Lipatti | Mioveni | Pitești