Ministrul Alina Gorghiu: ”52 de fugari au fost aduși de la începutul anului din Spania”

de | 04.10.2024 13:54 | Național, Politic

Fugara Roșca Sorina-Elena, condamnată la 3 ani de închisoare pentru introducerea de droguri într-un loc de detenție, a fost prinsă în Spania și readusă în România pentru a-și ispăși pedeapsa. Aceasta reprezintă un nou succes al colaborării între autoritățile române și spaniole, în contextul în care 52 de fugari au fost repatriați din Spania de la începutul anului. Ministrul Justiției, Alina Gorghiu, a subliniat că, deși implicată în activități ilegale legate de droguri, Roșca se va confrunta acum cu rigorile legii în penitenciar, în absența substanțelor interzise.

Sursă foto: FB Alina Goprghiu

”Nu toți traficanții de droguri fug de închisoare. Unii dintre ei o vizitează doar ca să introducă droguri pentru deținuți.

Este cazul fugarei Roșca Sorina-Elena. A fost condamnată la 3 ani de închisoare pentru că a introdus droguri într-un loc de detenție. A fugit în Spania, crezând că nu va fi găsită. Dar s-a înșelat.

Autoritățile române și spaniole au o bună colaborare. 52 de fugari au fost aduși de la începutul anului din Spania.

Iar de aseară se mai adaugă unul.

Fugara noastră a fost adusă într-un penitenciar din țară. Unde își va executa pedeapsa. Din cauza drogurilor, dar fără droguri”, a transmis ministrul Justiției, Alina Gorghiu, într-o postare publicată pe pagina de Facebook.

Foto descriptiv. Sursă foto: Sursă foto: Facebook Ministerul Justiției și FB Alina Gorghiu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ministrul Alina Gorghiu: „Peste 1.500.000 de români au semnat pentru Nicolae Ionel Ciucă, Președinte al României”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Alina Gorghiu | Ministrul Justiției | Spania