O mamă și bebelușul ei de 8 luni, împinși pe scări de un bătrân de 81 de ani

de | 04.10.2024 18:05 | Național, Eveniment

Caz șocant în Galați!

O femeie de 27 de ani a fost împinsă pe scări de un vecin de 81 de ani, în timp ce se afla cu bebelușul ei de opt luni într-un cărucior.

Conform Monitorul de Galați, conflictul a avut loc pe 2 octombrie, în scara blocului, pe fondul unor discuții aprinse între cei doi.

Bărbatul, președinte al asociației de proprietari, a devenit agresiv în urma discuției și a împins-o pe femeie, care a căzut împreună cu căruciorul. Din păcate, micuțul a căzut din căruț și s-a lovit la cap.

În fapt, în cursul după-amiezii de 2 octombrie 2024, pe fondul unor discuții în contradictoriu purtate în scara unui bloc din municipiul Galați, între o femeie în vârstă de 27 de ani, din aceeași localitate, care era împreună cu fiul său de opt luni, aflat într-un cărucior, și un bărbat de 81 de ani, președintele asociației de proprietari și locatar al blocului respectiv, acesta din urmă ar fi devenit agresiv și ar fi împins-o pe femeie, în timp ce aceasta încerca să coboare treptele din fața blocului, cu căruciorul. Ca urmare a loviturii, femeia s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut cu căruciorul, iar în cădere, bebelușul s-ar fi rănit”, informează IPJ Galați.

Bărbatul a fost reținut timp de 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunii de lovirea sau alte violenţe, iar astăzi, pe 4 octombrie, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, care a dispus măsura controlului judiciar față de acesta pentru 60 de zile.

Foto descriptiv dbonline.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Accident în Pitești! Pieton lovit de o mașină

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Galați