Ministrul Simona Bucura-Oprescu: Educația continuă ne face mai puternici și mai încrezători în fața schimbărilor

de | 05.10.2024 13:51 | Județean, Politic

Într-o lume în continuă schimbare, educația joacă un rol crucial în pregătirea pentru meseriile viitorului. Cu ocazia zilei de 5 octombrie, Ziua Mondială a Educației, ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu, subliniază importanța adaptabilității și a învățării continue. Profesorii care ne îndrumă primii pași în cunoaștere devin fundația unei vieți pline de învățare. În contextul provocărilor economice și sociale, mesajul ministrului, publicat pe pagina de Facebook a MMSS, evidențiază necesitatea de a rămâne deschiși și competenți, sprijinind astfel dezvoltarea profesională și personală prin inițiative care să încurajeze evoluția constantă.

 Astăzi, 5 octombrie, sărbătorim Ziua Mondială a Educației. Profesorii sunt cei care ne îndrumă primii pași, plantând semințele cunoașterii și pasiunii pentru dezvoltare. Dar educația nu se oprește odată cu terminarea școlii. Ministrul Simona Bucura-Oprescu a transmis cu ocazia Zilei Mondiale a Educației un mesaj în care a subliniat că ”Adaptabilitatea și educația continuă sunt esențiale pentru meseriile viitorului”.

“Fiecare zi este o nouă oportunitate de a învăța ceva nou, de a ne perfecționa și de a deveni mai buni în ceea ce facem. Ministerul Muncii și Solidarității Sociale sprijină această evoluție prin programe care încurajează învățarea continuă, creșterea competitivității și adaptabilității forței de muncă. Într-o lume în care schimbările economice și sociale sunt inevitabile, adaptabilitatea și educația continuă devin esențiale pentru a fi pregătiți pentru meseriile viitorului. Educația continuă ne menține deschiși la noi idei, ne face mai puternici și mai încrezători în fața schimbărilor.”, a declarat Ministrul Muncii și Solidarității Sociale, Simona Bucura Oprescu, potrivit sursei citate.

Sursă foto;. FB Ministerul Muncii și Solidarității Sociale.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

FSLI: ”Crește numărul pensionarilor la catedră”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ministerul Muncii | Ministrul Muncii | Simona Bucura-Oprescu