Argeș. I-a furat telefonul din căruciorul de cumpărături și a ajuns după gratii

de | 07.10.2024 08:47 | Județean, Eveniment

Pe 3 octombrie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, iar în urma probatoriului administrat, oamenii legii au reținut o femeie de 49 de ani, din comuna Băiculești.

Femeia este acuzată că, pe 01 octombrie, ar fi furat un telefon mobil din căruciorul de cumpărături al unei persoane, în timp ce se afla într-un magazin din Curtea de Argeș.

Pentru administrarea probatoriului, polițiștii, cu sprijinul jandarmilor, au efectuat percheziții la două imobile utilizate de femeia de 49 de ani. În urma perchezițiilor, polițiștii au descoperit mai multe dovezi, iar telefonul furat a fost recuperat și înapoiat persoanei păgubite.

Femeia a fost reținută pentru 24 de ore și este cercetată în continuare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Foto Dej24.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident în Bascov! Trafic îngreunat

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Băiculești | Bascov | Uiasca | Valea Ursului