USR Argeș își consolidează prezența în sudul județului cu o echipă tânără și ambițioasă. S-a înființat filiala din Mozăceni

de | 07.10.2024 15:21 | Rural, Politic

Astăzi, organizația USR Argeș a făcut un pas important în consolidarea prezenței sale în zona de sud a județului, prin înființarea filialei USR Mozăceni. Astfel, potrivit comunicatului remis presei, noua echipă este condusă de președintele ales, Liviu Bunda, fost profesor, recunoscut pentru experiența sa în domeniul educațional și pentru implicarea sa civică și politică de-a lungul timpului. Cu o echipă tânără și entuziastă aproape, USR Mozăceni are ca obiectiv principal promovarea valorilor fundamentale ale Uniunii Salvați România, iar coordonatorul zonei de sud, Bogdan Badea, și-a exprimat încrederea în dedicarea echipei pentru a rezolva problemele locale.

Sursă foto: USR Argeș.

”Felicit noua filială USR Mozăceni și le urez multă putere de muncă! Sunt convins că, sub conducerea domnului Liviu Bunda, un om cu o vastă experiență atât în domeniul politic, cât și în cel didactic, această filială va aduce un suflu nou în viața politică locală. Liviu și-a format o echipă tânără, motivată și pregătită să lupte pentru schimbările de care comunitatea are nevoie. Încrederea mea în această echipă este totală, pentru că sunt oameni dedicați, care vor să aducă un plus de valoare în viața cetățenilor din Mozăceni.”, a declarat Bogdan Badea, coordonatorul zonei de sud și ales consilier județean la ultimele alegeri.

Noul birou ales în cadrul filialei USR Mozăceni este compus din tineri ambițioși, gata să se implice activ pentru a promova transparența, integritatea și dreptatea socială. Acești tineri aduc energie și viziune, fiind reprezentanți ai unei generații care dorește schimbarea reală în societate și care nu se teme să ia atitudine. Prin această extindere, USR Argeș continuă să își consolideze prezența în județ și să ofere cetățenilor soluții concrete la problemele locale. Ne propunem ca fiecare comunitate, prin echipele noastre locale, să fie un partener activ în reformarea și modernizarea României. ”USR Argeș – Aproape de oameni, aproape de schimbare!”, transmit cei de la USR în comunicastul remis.

Sursă foto: USR Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

S-a filmat și la Golești. Moromeții 3, proiecție specială la Câmpulung Muscel în 12 octombrie

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mozăceni | Muscel