Doctorul argeșean Valeriu Gheorghiță și-a unit destinele cu superba Monica Bîrlădeanu

de | 07.10.2024 20:35 | Din ediția tipărită, Lifestyle, Național

O nuntă care i-a luat prin surprindere pe amatorii de monden a avut loc în weekendul trecut. Superba actriță Monica Bîrlădeanu și-a unit destinele cu medicul militar Valeriu Gheorghiță, care este originar din Argeș, mai exact din localitatea Izvoru.

Nunta celor doi a fost organizată într-o discreție maximă, așa cum a fost și relația lor, în cei aproape doi ani de când cuplul își trăiește povestea de dragoste, departe de ochii curioșilor.

Valeriu Gheorghiță a devenit cunoscut prin prisma funcției de coordonator al campani- ei de vaccinare anti-COVID. Medicul are 42 de ani, iar din 2022 este manager al Spitalului Clinic de Urgență „Prof. dr. Agrippa Ionescu”, mai exact spitalul SRI.

Frumoasa Monica Bîrlădeanu este celebră atât pentru rolurile din diferite filme, cât și prin cel de moderator al unor show-uri TV. Aceasta este cu 4 ani mai mare decât iubitul său.

Petrecerea de nuntă a avut loc într-un cadru de basm, luxos, la Palatul Snagov. Mirii au avut alături rude, prieteni și foarte mulți invitați din show-biz, printre care și Daciana Sârbu, fost deputat PSD de Argeș și soția fostului prim-ministru Victor Ponta.

Monica Bîrlădeanu și soțul său au fost foarte atenți la detalii și și-au primit oaspeții într-un decor în care au predominat florile naturale, iar fiecare și-a găsit numele trecut în dreptul scaunului. Ca mărturie, fiecare invitat a primit un mic parfum de la un brand cunoscut. O altă surpriză a petrecerii de nuntă a fost trupa Direcția 5.

Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță au deschis seara cu dansul mirilor, care a avut o coregrafie foarte bine pusă la punct de cei doi, pe vals vienez, încântând audiența.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

S-a filmat și la Golești. Moromeții 3, proiecție specială la Câmpulung Muscel în 12 octombrie

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/sofia-paul/" target="_self">Sofia Paul</a>

Articol scris de Sofia Paul

Jurnalist cu peste 10 ani de experiență în presă pasionată de fotografie și călătorii.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Izvoru | Muscel | Snagov