Fetiță de 4 luni, rămasă blocată în maşină! Tatăl a preferat să meargă după cheia de rezervă, decât să forțeze ușa

de | 09.10.2024 18:48 | Național, Eveniment

Un incident îngrijorător a avut loc astăzi în curtea Spitalului de Urgenţă din Petroșani, unde o fetiță de doar patru luni a rămas blocată într-o mașină, relatează antena3.ro

Speriați, părinții au sunat la 112, iar la fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Hunedoara. Aceștia au intervenit cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de primă intervenție și o ambulanță SMURD.

În această dimineaţă, printr-un apel la numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112, a fost anunţat faptul că, o fetiţă în vârstă de patru luni a rămas blocată în interiorul unui autoturism, aflat în parcarea Spitalului de Urgenţă din Petroşani. În cel mai scurt timp, pompierii s-au deplasat spre locul indicat cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de primă intervenţie şi comandă şi o ambulanţă SMURD. În cel mai scurt timp, pompierii s-au deplasat spre locul indicat cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de primă intervenţie şi comandă şi o ambulanţă SMURD. La fața locului, cei doi părinți ai minorei au refuzat forțarea portierei autovehiculului””, a transmis ISU Hunedoara.

Cu toate acestea, părinții fetiței nu i-au lăsat pe pompieri să forțeze portiera autoturismului pentru a o scoate pe copilă.

Conform sursei citate, tatăl bebelușului a mers la domiciliul familiei, situat la 16 kilometri distanță, pentru a aduce cheia de rezervă a mașinii. În acest timp, echipajele de intervenție au monitorizat constant starea fetiței, fiind pregătite să intervină în cazul în care situația ar fi impus acest lucru.

Tatăl fetiţei s-a deplasat la domiciliu pentru a aduce cheia de rezervă a maşinii, timp în care, pompierii au monitorizat permanent starea copilului, fiind pregătiţi să intervină dacă situaţia ar fi impus acest lucru”, a mai precizat ISU Hunedoara.

În cele din urmă, micuța a fost scoasă în siguranță din mașină, fără a suferi vreo leziune.

FOTO: Antena 3 CNN

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Când scăpăm de viza pentru Statele Unite? Ambasadorul României în SUA a făcut anunțul!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Hunedoara

Ultimele articole