Cristian Gentea: Deschiderea Pitești Shopping Park reprezintă și un angajament solid în parteneriatul dintre administrația locală și mediul de afaceri

de | 09.10.2024 18:33 | Pitești, Administrație

Prezent la deschiderea Pitești Shopping Park, primarul Piteștiului, Cristian Gentea a subliniat că acest moment marchează un moment semnificativ în evoluția economică și socială a orașului Pitești, consolidând parteneriatul dintre administrația locală și mediul de afaceri. Edilul subliniază importanța acestui proiect nu doar din perspectiva investițiilor, ci și ca un exemplu de colaborare fructuoasă, caracterizată prin dezvoltarea infrastructurii și îmbunătățirea spațiilor publice.

”Deschiderea Pitești Shopping Park reprezintă nu doar o provocare pentru investitor, ci și un angajament solid în parteneriatul dintre administrația locală și mediul de afaceri.

Am început acest parteneriat cu dreptul: vă reamintesc amenajarea, de către dezvoltator, pe terenul public, proprietate a municipiului, atât a accesului rutier cu sens giratoriu, indicatoare, marcaje rutiere, cât și a spațiilor carosabile, pietonale, trotuare și spații verzi aferente accesului!

Piteștiul beneficiază și de modernizarea vechiului loc de joacă, în suprafață de 230 de mp, de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu.

Așadar, pe lângă locuri de muncă în plus și bani la bugetul local, ne bazăm pe contribuția privată la dezvoltarea zonei de nord a orașului prin input financiar și logistic în infrastructură și mediu.

Avem, de astăzi, încă un sprijin real în construcția pe care am angajat-o pentru Pitești (un oraș cu excepționale oportunități): Pitești Shopping Park !”, a transmis primarul Cristian Gentea în mesajul publicat pe pagina de Facebook.

Sursă foto: FB Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Pensionarii vor primi pensiile mai devreme în conturile bancare!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Gentea | Nicolae Bălcescu | Pitești

Ultimele articole